MENU

Reacties (0) Producten

5x een goedkope kinderwagen voor minder dan €500

Goedkope kinderwagen
Bron: Greentom

Wil je heel graag een nieuwe kinderwagen kopen omdat je dit hygiënischer vindt dan een tweedehandse kinderwagen maar wil je toch ook weer niet te duur uit zijn? Babypark heeft in deze blog 5 goedkope kinderwagens voor je geselecteerd die compleet verkrijgbaar zijn onder de €500. Kijk mee en kies de kinderwagen die het beste bij je past!

Goedkope kinderwagen

1. Greentom Up Carrycot kinderwagen – vanaf €399

De Greentom Up Carrycot kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je ze met een zwart frame, een wit frame en een zilveren frame. Binnen deze framesoorten zijn ook weer kleuren van de kinderwagens te kiezen. Deze kinderwagen is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 6 maanden. Het frame, het matras, de zonnekap en de boodschappenmand zijn bij deze kinderwagen inbegrepen. Deze kinderwagens mogen zich de meest groene kinderwagens ter wereld noemen. De kinderwagen is na gebruik volledig te recyclen. De Greentom Up Carrycot is daarnaast ook nog eens soepel te besturen en gemakkelijk in te klappen. Met de apart verkrijgbare adapters klik je heel gemakkelijk een autostoeltje op het frame van deze kinderwagen.

goedkope kinderwagen

2. Oilily kinderwagen – vanaf €399

De Oilily kinderwagens kenmerken zich door hun unieke kleuren en designs. De kinderwagens zijn vooral erg kleurrijk. Eigenlijk bestaat deze kinderwagen uit een combi buggy met een apart verkrijgbare Oilily reiswieg. Deze kinderwagen is te gebruiken (inclusief reiswieg) vanaf geboorte tot 6 maanden, en daarna zonder reiswieg totdat je kindje ongeveer 15 kg weegt. Zowel de duwbeugel als de voetensteun zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast is ook de rugleuning te verstellen met behulp van ritsen. Deze kinderwagen wordt geleverd inclusief een bijpassende boodschappenmand en zonnekap voor slechts €399.

 Goedkope kinderwagen

3. Chicco Urban kinderwagen – vanaf €449,98

De Chicco Urban kinderwagen is lang te gebruiken, zelfs tot je kindje 15 kg weegt. Deze kinderwagen is gemakkelijk in te klappen en wanneer hij ingeklapt is gemakkelijk te vervoeren dankzij het handvat. De Chicco Urban kinderwagen wordt geleverd inclusief reiswieg en een omkeerbaar zitgedeelte. Daarnaast is de Chicco Urban kinderwagen perfect te combineren met het Chicco Autofix Fix Fast Autostoeltje. Ook wordt er een regenscherm meegeleverd. En dat allemaal voor maar €449,98!

Goedkope kinderwagen

4. Joie Chrome kinderwagen – vanaf €478

De Joie Chrome kinderwagen is al vanaf geboorte te gebruiken met de apart verkrijgbare reiswieg. De reiswieg kun je heel gemakkelijk op het frame van de Joie Chrome Kinderwagen bevestigen. Op de kinderwagen kun je ook het Joie Gemm autostoeltje bevestigen met behulp van de adapters die worden meegeleverd bij de autostoel. Bij de Joie Chrome kinderwagen kan het zitje zowel achterwaarts als voorwaarts geplaatst worden. De zonnekap en de zeer grote boodschappenmand worden meegeleverd bij de aankoop van deze kinderwagen.

Goedkope kinderwagen

5. Kidsriver Daya kinderwagen – vanaf €499

De Kidsriver Daya is een kinderwagen die soepel stuurt dankzij de kleine wielen aan de voorkant van de kinderwagen. De grote wielen aan de achterkant van de kinderwagen zorgen ervoor dat je ook gemakkelijk en soepel over oneffen terrein kunt rijden. Daarnaast is de duwbeugel in hoogte verstelbaar zodat als je veel van elkaar verschilt qua lengte je beide comfortabel achter de kinderwagen kunt lopen. Het zitgedeelte en de reiswieg beschikken beide over een XXL zonnekap. Verder heeft de Kidsriver Daya kinderwagen ook een hele handige, ruime boodschappenmand.

Kinderwagenacties

Naast dat de hierboven genoemde kinderwagens de goedkoopste kinderwagens van Babypark zijn, krijg je vaak bij kinderwagens ook nog eens producten gratis zoals een voetenzak, een verzorgingstas, een autostoel of een wipstoel, óf zelfs een combinatie van producten. Houd dus goed onze actiepagina in de gaten waar al de lopende acties van dat moment op te vinden zijn. We hopen je binnenkort te ontmoeten in één van onze megastores of online voor de aankoop van je kinderwagen. En… alvast veel plezier ermee!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *