MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie, Lifestyle & Tips

5 topmerken beddengoed voor jouw kindje

beddengoed

Als je een kindje verwacht dan ben je vaak druk met het ontwerpen van een babykamer. Een keuze welke meubels, verf, behang, accessoires en dergelijke je wilt is erg belangrijk. Maar wat te denken van het beddengoed en beddengoed accessoires? Met een bepaald type bedtextiel kan je de baby- en kinderkamer maken of kraken. Een ledikant, wieg en bed (en hierdoor ook het baby beddengoed) neemt meestal een groot gedeelte van de babykamer in. Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden wat betreft beddengoed? Laat je inspireren door vijf topmerken op het gebied van beddengoed.

Merken

In ons assortiment zijn er talloze merken beddengoed met uiteenlopende designs en ontwerpen. In deze blog tonen we je graag vijf merken met uiteenlopende stijlen: Koeka, Done by Deer, Snoozebaby, Baby’s Only en CarlijnQ. Kijk mee en ervaar het zelf.

Koeka

Koeka Beddengoed

Done by Deer

done by deer beddengoed

Snoozebaby

snoozebaby beddengoed

Baby’s Only

baby's only beddengoed

CarlijnQ

CarlijnQ beddengoed

En nog veel meer…

Maar dit is nog niet alles. Want Babypark biedt jou ook nog vele andere merken en stijlen. Zo heeft Babypark een ruime keuze in dekens, dekbedden, kussens, lakens en overtrekken. Maar ook accessoires zoals klamboe’s, spreien, kruikenzakken en slaapzakken. Kortom, een totaal aanbod op het gebied van baby beddengoed. Bewust om datgene te kunnen bieden wat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bekijk het ruime aanbod online of kom langs in één van onze megastores voor nog meer inspiratie.

Welke stijl/merk spreekt jouw het meeste aan en waarom? Laat het ons weten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *