MENU

Reacties (0) Producten

5 redenen voor het kopen van hydrofiele luiers

Little Dutch hydrofiele luiers
Bron: Little Dutch

Ja je leest het goed, hydrofiele luiers staan in het meervoud. Heb je er dan meerdere van nodig? Jazeker. Onze babyuitzetlijst adviseert zelfs 12 tot 18 stuks. Misschien vraag je je af of dat nu wel echt nodig is. Je wast ze toch weer en dan heb je er aan 12 tot 18 toch veel te veel? In deze blog leggen we uit waar hydrofiele luiers zoals voor te gebruiken zijn.

1. Multifunctionele doeken
Een hydrofiele doek is voor veel doeleinden te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld de mond van je kindje mee afvegen na het drinken van de fles of na borstvoeding, je kunt hem ook als zakdoek voor je kindje gebruiken en natuurlijk als spuugdoekje. Voor deze kleine dagelijkse dingen is een hydrofiele doek ideaal.

2. Hydrofiele luier als handdoek gebruiken
Het klinkt misschien raar, een luier als handdoek gebruiken, maar voor kinderen is een hydrofiele luier veel fijner dan een handdoek. Dit komt omdat een hydrofiele luier heerlijk zacht is (veel zachter dan een handdoek), lekker dun is ( je kunt overal makkelijk bij als je je kindje wilt afdrogen) en ze nemen goed vocht op. Ook zijn er speciale hydrofiele washandjes verkrijgbaar.

3. Je baby verschonen op een hydrofiele luier
Een hydrofiele luier neem je gemakkelijk mee in je verzorgingstas, te meer omdat hij ook niet zo dik is. Wanneer je onderweg bent en je kindje ergens wilt verschonen, is het daarom ook heel handig om de hydrofiele luier als ondergrond te gebruiken om je kindje op te leggen. Zo ligt je kindje altijd op een schone ondergrond tijdens het verschonen.

4. Als bescherming voor je aankleedkussen of matras
Een hydrofiele luier is niet alleen handig als je onderweg bent, of je kindje gaat badderen. Ook voor het verschonen van je kindje als je gewoon thuis bent is dit een handige oplossing. Je gebruikt de hydrofiele luier dan bovenop je aankleedkussenhoes ter bescherming. Ook bescherming van je matras is een optie in het bedje van je kindje.

5. Als dekentje
Een hydrofiele doek is niet alleen praktisch voor kleine ongelukjes. Het is ook heel handig als je kindje het wat kouder krijgt. De hydrofiele luier sla je lekker om je kindje heen en kun je gebruiken in de kinderwagen, buggy of autostoel, of waar je maar wilt natuurlijk. Ook kun je hem als speelkleed of matje gebruiken op bijvoorbeeld het gras.

Allerlei printjes

Onze hydrofiele luiers zijn lang niet altijd effen wit. Sommige zijn heel kleurrijk en bedrukt met allerlei leuke figuurtjes. Verder zijn hydrofiele luiers verkrijgbaar in allerlei formaten. Ook hebben we hydrofiele luiers van diverse bekende merken. Kies dus jouw favoriete hydrofiele luiers uit. Gegarandeerd krijg je er plezier van!

Waar gebruik jij hydrofiele luiers voor?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *