MENU

Reacties (0) Babyuitzet

4x onmisbaar voor je baby (waar je nog niet aan had gedacht)

babyuitzet
Bron: Done by Deer

Ben je zwanger? Dan is waarschijnlijk één van de eerste dingen waar je naar op zoek gaat voorbeelden van lijstjes voor de babyuitzet. Nadat je verschillende lijstjes met elkaar vergeleken hebt stel je een lijst samen en kan het shoppen beginnen. Jouw kindje verdient natuurlijk de leukste en handigste spullen! Toch zijn er een aantal zaken die bijna nooit op een advieslijst voor de babyuitzet staan, maar die wél heel erg handig zijn met een baby in huis. Heb jij deze 4 items al op je lijstje voor de babyuitzet staan?

1. Newborn zitje voor je kinderstoel

Wist je dat er diverse kinderstoelen zijn die je met behulp van een handige accessoire al vanaf de geboorte van je kindje kunt gebruiken? Zo hoef je niet te wachten tot je kindje zelfstandig kan zitten maar kun je al direct gezellig met het hele gezin aan tafel zitten. Voor de volgende kinderstoelen is een newborn zitje verkrijgbaar:

2. Extra grote hydrofiele luiers

Een standaard hydrofiele luier heeft een afmeting van ongeveer 65 x 65 cm. Dat is een prima afmeting voor dagelijks gebruik, maar af en toe is het handig om een wat grotere doek te hebben. Bijvoorbeeld wanneer je een hydrofiele luier in de zomer gebruikt als speelkleed op het gras of als dekentje om onder te slapen wanneer een slaapzak te warm is. Daarom zijn er ook extra grote hydrofiele luiers verkrijgbaar met een afmeting van ongeveer 115 x 115 cm. 1 of 2 exemplaren zijn zeker een aanrader voor de babyuitzet!

3. Babynestje

Een babynestje is een knus en comfortabel nestje waarin je kindje kan spelen of slapen. Een babynestje is multifunctioneel en kun je bijvoorbeeld gebruiken in de box of in het ledikant. Bovendien kun je een babynestje gemakkelijk meenemen op visite zodat je kindje overal een bekend en geborgen plekje heeft.

4. Reserve knuffel

Heb je al wat leuke knuffels voor je kindje verzameld? Veel kinderen hebben een knuffel als beste vriend en zijn daarmee al onafscheidelijk vanaf de geboorte. Daarom is heel erg handig om een reserve knuffel te kopen in exact dezelfde uitvoering die je af kunt wisselen met het andere exemplaar. Zo heeft je kindje een vervangende knuffel wanneer zijn of haar vriendje in de was zit. Overigens kun je het beste beide knuffels evenveel laten gebruiken zodat je kindje geen voorkeur voor 1 van de 2 exemplaren ontwikkelt.

Kun je nog meer advies over de babyuitzet gebruiken? Bekijk dan de onderstaande video vol met handige tips van productspecialist Teunice!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *