MENU

Reacties (6) Producten

4x universele meerijdplankjes voor (bijna) iedere kinderwagen

meerijdplankje
Bron: UPPAbaby

Krijg jij je een tweede of volgende kindje, maar is je kindje dat daar boven zit nog te klein om zelf hele stukken te lopen? Natuurlijk kun je dan kiezen voor een duowagen. Maar een meerijdplankje kan ook een uitkomst zijn. Zeker als je kindje wel zelf kan lopen maar toch graag af en toe even stil wilt staan of zitten. Er zijn namelijk ook meerijdplankjes waarop je kunt zitten. Voor sommige kinderwagens is een bijpassend meerijdplankje verkrijgbaar. Welk meerijdplankje dan geschikt is lees je in onze blog: Welk meerijdplankje is geschikt. In deze blog laten wij de universele meerijdplankjes zien die achter vrijwel alle kinderwagens bevestigd kunnen worden.

1. Het Kid-sit meerijdplankje

Het Kid-sit meerijdplankje is een ideale aanvulling op je kinderwagen. Je kindje kan er namelijk zowel op zitten als op staan. Het meerijdplankje is geschikt voor kinderwagens met een horizontale as zodat deze goed op de kinderwagen te bevestigen is. Maar er zijn ook extra Kid-sit adapters te verkrijgen zodat dit meerijdplankje ook te bevestigen is op kinderwagens zonder horizontale achteras. Het Kid-sit meerijdplankje is te gebruiken voor kinderen vanaf 18 maanden tot en met 4 jaar (18 kg). Je kindje kan zichzelf ook nog vasthouden aan het koordje bovenaan het zitgedeelte. Met een handig koord die je aan de duwstang van de kinderwagen en aan het meerijdplankje bevestig kun je het meerijdplankje omhoog trekken wanneer hij even niet wordt gebruikt. Het meerijdplankje is verkrijgbaar voor €99.

2. Lascal Maxi+ met zadel Buggyboard

Ook het Lascal Maxi+ met zadel buggyboard is een handig meerijdplankje. Ook deze is voorzien van een zadel waarop je kindje kan gaan zitten tijdens de rit omdat hij of zij moe is, of bijvoorbeeld als je haast hebt en je wat sneller wilt doorlopen. De koppelingen van het meerijdplankje zijn zo gemaakt dat ze passen op vierkante, ronde en ovale buizen van de kinderwagen met een maximale omtrek van 22,5 cm. Het Lascal Maxi+ met zadel Buggyboard is verkrijgbaar voor €119.

3. Bumprider Plus Sit Up meerijdplankje

Het Bumprider Plus Sit Up meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op iedere kinderwagen. Ook dit meerijdplankje is voorzien van een zadel. Deze is er gemakkelijk vanaf te klikken zodat je kindje er ook op kan staan. Het meerijdplankje is te gebruiken vanaf 2 jaar tot en met 5 jaar (20 kg). Dit meerijdplankje is verkrijgbaar voor €149,95.

4. Bumprider Ride-On-Board meerijdplankje

Het Bumprider Ride-On-Board meerijdplankje is een eenvoudig meerijdplankje. Je kindje kan er ook alleen op staan. Het meerijdplankje is makkelijk te monteren aan het frame van de kinderwagen. Het meerijdplankje past op alle kinderwagens die geschikt zijn voor een meerijdplankje. Door middel van een Bumprider extra montageset kun je het meerijdplankje makkelijk wisselen tussen verschillende kinderwagens. De Bumprider Ride-On-Board is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Het meerijdplankje is verkrijgbaar voor €99,95.

Heb je een keuze kunnen maken uit de universele meerijdplankjes?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

6 Reacties op 4x universele meerijdplankjes voor (bijna) iedere kinderwagen

 1. Babypark schreef:

  Beste Renee, bij de Urban Jungle is het altijd erg lastig om er een meerijdplankje achter te bevestigen i.v.m. de rem. Het beste kunt u met de kinderwagen langs komen in één van onze megastores zodat we kunnen kijken welk meerijdplankje de beste optie is.

 2. Renee schreef:

  Hoi wij hebben een urban mountain jungle
  Kinderwagen maar kan er geen meerijdt plankje voor vinden wat adviseren jullie

 3. Babypark schreef:

  Beste Liz, er kan helaas geen meerijdplankje achter de Thule Urban Glide 2 bevestigd worden vanwege de positie van de boodschappenmand en de rem.

 4. Liz schreef:

  Beste Babypark, past dit universele meerijdplankje van Bumprider ook op de Thule Urban Glide 2? Dank

 5. Babypark schreef:

  Beste Suzanne, omdat wij deze kinderwagen niet in collectie hebben kunnen wij niet achterhalen welk meerijdplankje geschikt zou zijn. We nodigen u van harte uit in één van onze megastores om diverse universele meerijdplankjes te kunnen testen.

 6. Suzanne Kruijer schreef:

  Hoi,

  Is er een meerij plankje dat past op Peg Perego Book Plus? Ik kan er weinig over vinden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *