MENU

Reacties (18) Producten

5x universele meerijdplankjes voor (bijna) iedere kinderwagen

meerijdplankje
Bron: UPPAbaby

Krijg jij je een tweede of volgende kindje, maar is je kindje dat daar boven zit nog te klein om zelf hele stukken te lopen? Natuurlijk kun je dan kiezen voor een duowagen. Maar een meerijdplankje kan ook een uitkomst zijn. Zeker als je kindje wel zelf kan lopen maar toch graag af en toe even stil wilt staan of zitten. Er zijn namelijk ook meerijdplankjes waarop je kunt zitten. Voor sommige kinderwagens is een bijpassend meerijdplankje verkrijgbaar. Welk meerijdplankje dan geschikt is lees je in onze blog: Welk meerijdplankje is geschikt. In deze blog laten wij de universele meerijdplankjes zien die achter vrijwel alle kinderwagens bevestigd kunnen worden.

1. Het Kidsriver meerijdplankje

Maak kennis met het universele Kidsriver meerijdplankje. Doordat je dit meerijdplankje bevestigd aan de zijkanten van het frame zit het plankje redelijk dicht op de kinderwagen. Dit zorgt ervoor dat je op een fijne manier achter de kinderwagen kunt lopen. Het Kidsriver meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en prettig in gebruik. Het meerijdplankje is verkrijgbaar voor €69,-. De variant van het Kidsriver meerijdplankje met zitting is verkrijgbaar voor €99,-.

2. Het Kid-sit meerijdplankje

Het Kid-sit meerijdplankje is een ideale aanvulling op je kinderwagen. Je kindje kan er namelijk zowel op zitten als op staan. Het meerijdplankje is geschikt voor kinderwagens met een horizontale as zodat deze goed op de kinderwagen te bevestigen is. Maar er zijn ook extra Kid-sit adapters te verkrijgen zodat dit meerijdplankje ook te bevestigen is op kinderwagens zonder horizontale achteras. Het Kid-sit meerijdplankje is te gebruiken voor kinderen vanaf 18 maanden tot en met 4 jaar (18 kg). Je kindje kan zichzelf ook nog vasthouden aan het koordje bovenaan het zitgedeelte. Met een handig koord die je aan de duwstang van de kinderwagen en aan het meerijdplankje bevestig kun je het meerijdplankje omhoog trekken wanneer hij even niet wordt gebruikt. Het meerijdplankje is verkrijgbaar voor €99.

3. Lascal Maxi+ met zadel Buggyboard

Ook het Lascal Maxi+ met zadel buggyboard is een handig meerijdplankje. Ook deze is voorzien van een zadel waarop je kindje kan gaan zitten tijdens de rit omdat hij of zij moe is, of bijvoorbeeld als je haast hebt en je wat sneller wilt doorlopen. De koppelingen van het meerijdplankje zijn zo gemaakt dat ze passen op vierkante, ronde en ovale buizen van de kinderwagen met een maximale omtrek van 22,5 cm. Het Lascal Maxi+ met zadel Buggyboard is verkrijgbaar voor €119.

4. Bumprider Plus Sit Up meerijdplankje

Het Bumprider Plus Sit Up meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op iedere kinderwagen. Ook dit meerijdplankje is voorzien van een zadel. Deze is er gemakkelijk vanaf te klikken zodat je kindje er ook op kan staan. Het meerijdplankje is te gebruiken vanaf 2 jaar tot en met 5 jaar (20 kg). Dit meerijdplankje is verkrijgbaar voor €149,95.

5. Bumprider Ride-On-Board meerijdplankje

Het Bumprider Ride-On-Board meerijdplankje is een eenvoudig meerijdplankje. Je kindje kan er ook alleen op staan. Het meerijdplankje is makkelijk te monteren aan het frame van de kinderwagen. Het meerijdplankje past op alle kinderwagens die geschikt zijn voor een meerijdplankje. Door middel van een Bumprider extra montageset kun je het meerijdplankje makkelijk wisselen tussen verschillende kinderwagens. De Bumprider Ride-On-Board is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Het meerijdplankje is verkrijgbaar voor €99,95.

Heb je een keuze kunnen maken uit de universele meerijdplankjes?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

18 Reacties op 5x universele meerijdplankjes voor (bijna) iedere kinderwagen

 1. Babypark schreef:

  Beste Edina, deze kinderwagen hebben wij niet in ons assortiment dus wij kunnen niet voor u nakijken welk meerijdplankje geschikt is. Uiteraard bent u van harte welkom om met de kinderwagen langs te komen in onze winkel om diverse meerijdplankjes uit te proberen.

 2. Edina schreef:

  Hoi, wij hebben de slee-mobile welk meerijdplankje is hier geschikt voor?

 3. Babypark schreef:

  Beste Alissa, het meerijdplankje van Lascal https://www.babypark.nl/lascal-buggyboard-maxi-zwart.html is eventueel ook geschikt voor de Mutsy Nio kinderwagen.

 4. Alissa Janssen schreef:

  Hallo,

  Wij hebben de Mutsy Nio,
  Past een van bovenstaande plankjes hierop?
  Ik las op jullie site dat de Bébécar Meerijdplankjes erop passen, echt vind ik die enorm groot en niet mooi.
  Vandaar deze vraag.

  Mvg, Alissa

 5. Babypark schreef:

  Beste Ilona, het Lascal meerijdplankje past achter de Mima Xari kinderwagen. Let op, dit meerijdplankje zit i.c.m. deze kinderwagen naar voren dus het kindje kan sneller voorover duikelen. Indien u het meerijdplankje uit wilt breiden met een zitje kunt u kiezen voor https://www.babypark.nl/lascal-buggyboard-zitje-grijs.html.

 6. Ilona Olieberg schreef:

  Goedendag,

  Welk meerijdplankje (met zitje) past op de mima xari?
  Dankjewel.

  Mvg
  Ilona

 7. Babypark schreef:

  Beste Sifra, helaas is de Easywalker Harvey niet geschikt voor een meerijdplankje. Wel kan er met behulp van de extension set een tweede zitje worden bevestigd op deze kinderwagen zodat er een duowagen ontstaat.

 8. Sifra schreef:

  Beste Babypark,

  Welk meerijdplankje past erop de Easywalker Harvey (versie uit 2018)? Dank voor reactie!

 9. Babypark schreef:

  Beste Eline, een meerijdplankje van Bébécar past achter de Mutsy Nio, zie https://www.babypark.nl/merken/bebecar.html

 10. Eline schreef:

  Welk meerijdplankje past er op de mutsy Nio?
  Alvast bedankt.
  Mvg Eline

 11. Babypark schreef:

  Beste Rosanne, de meerijdplankjes van Lascal (https://www.babypark.nl/merken/lascal.html?subcategorie=meerijdplankje) en Bumprider (https://www.babypark.nl/merken/bumprider.html) zijn geschikt voor de Mima Xari kinderwagen. Deze beide meerijdplankjes zitten i.c.m. deze kinderwagen naar voren dus het kindje kan sneller voorover duikelen.

 12. Rosanne den Braven schreef:

  Hoi is er een meerijdplankje wat past op de mima xari kinderwagen?

 13. Babypark schreef:

  Beste Renee, bij de Urban Jungle is het altijd erg lastig om er een meerijdplankje achter te bevestigen i.v.m. de rem. Het beste kunt u met de kinderwagen langs komen in één van onze megastores zodat we kunnen kijken welk meerijdplankje de beste optie is.

 14. Renee schreef:

  Hoi wij hebben een urban mountain jungle
  Kinderwagen maar kan er geen meerijdt plankje voor vinden wat adviseren jullie

 15. Babypark schreef:

  Beste Liz, er kan helaas geen meerijdplankje achter de Thule Urban Glide 2 bevestigd worden vanwege de positie van de boodschappenmand en de rem.

 16. Liz schreef:

  Beste Babypark, past dit universele meerijdplankje van Bumprider ook op de Thule Urban Glide 2? Dank

 17. Babypark schreef:

  Beste Suzanne, omdat wij deze kinderwagen niet in collectie hebben kunnen wij niet achterhalen welk meerijdplankje geschikt zou zijn. We nodigen u van harte uit in één van onze megastores om diverse universele meerijdplankjes te kunnen testen.

 18. Suzanne Kruijer schreef:

  Hoi,

  Is er een meerij plankje dat past op Peg Perego Book Plus? Ik kan er weinig over vinden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *