MENU

Reacties (0) Babykamer inspiratie

4x de mooiste babykamer voor een meisje

babykamer meisje
Bron: lief!

Ben je zwanger van een meisje? Dan is het natuurlijk extra leuk om de babykamer voor jullie dochter meisjesachtig in te richten. Dat kan natuurlijk met lekker veel roze accessoires en een vrolijk behangetje, maar er zijn ook babykamers die geknipt zijn voor een meisjesbabykamer. Wij hebben 4 babykamers geselecteerd die een typische prinsessensfeer uitstralen zodat je in één oogopslag ziet dat de meubels echt bedoeld zijn voor de babykamer voor een meisje. Kijk maar mee naar onze top 4 van de mooiste babykamers voor een meisje!

1. Babykamer Romance Wit

babykamer meisje
De Babykamer Romance Wit is een typische babykamer voor een meisje. De ronde vormen van de meubels en de Queen Ann pootjes geven de romantische babykamer een chique uitstraling. De Babykamer Romance Wit is perfect te combineren met pasteltinten en schattig bloemetjesbehang. Zo creëer je in een handomdraai een echte prinsessenkamer.

2. Babykamer lief! Girl Wit

babykamer meisje
Houd je van wat stoerdere meubels, dan is de Babykamer lief! Girl Wit meer jouw stijl. De meubels zijn een tikkeltje robuust vormgegeven maar ogen schattig door de wolkenachtige vormen zoals bij het hoofdeinde van het ledikantje en de uitgesneden hartjes. De commode is voorzien van een legplank en heeft daarnaast drie lades met soft closing. Van deze stevige meubels ga je veel plezier krijgen!

3. Babykamer Royal Wit

babykamer meisje
Bij babykamer nummer 3 gaan we weer op de wat chiquere tour. De Babykamer Royal Wit heeft een vintage uitstraling waardoor de meubels een ruimte heel sfeervol kunnen maken. De meubels zitten vol met details zoals de bewerkte handvatten en de unieke afwerking van de onderzijden van de meubels. Combineer de meubels met wit en één opvallende themakleur of ga voor lekker bond met verschillende pasteltinten en drukke printjes zoals schattige hartjes, ruitjes en bloemetjes.

4. Babykamer Louise De Philippe Wit

babykamer meisje
Babykamer Louise De Philippe Wit heeft een bijna koninklijke uitstraling. Bij deze rijk bewerkte meubels blijf je steeds weer nieuwe details ontdekken. Van deze serie zijn diverse meubels verkrijgbaar zodat je een babykamer samen kunt stellen die precies bij de ruimte past. Kies je voor een smallere ladekast of heeft jullie dochtertje de opbergruimte van een linnenkast nodig? Met de Babykamer Louise De Philippe Wit richt je de perfecte babykamer voor je dochter in.

Wat is jouw favoriet uit onze top 4 van de mooiste babykamers voor een meisje?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *