MENU

Reacties (0) Producten

4 populaire babykamer accessoires

4 populaire babykamer accessoires
Bron: Baby's Only

Veel mensen vinden het inrichten van een babykamer één van de leukste dingen die er zijn als ze een kindje verwachten. Meestal begin je door te bepalen welke stijl je wilt en kies je hierbij je meubels en kleuren. Zodra dit ingericht is kan je de babykamer helemaal afmaken door wat leuke babykamer accessoires toe te voegen. Deze finishing touch is erg bepalend hoe de babykamer eruit komt te zien. In deze blog laten we je dan ook 4 populaire babykamer accessoires zien die de babykamer net dat beetje extra kunnen geven. Kijk je met ons mee?

1. Baby’s Only muurverf

Wellicht niet een uitgesproken accessoire maar toch erg bepalend voor de stijl van de babykamer is de kleur verf die je wellicht gebruikt voor de wanden. Baby’s Only heeft namelijk diverse kleuren verf in haar assortiment die uitermate geschikt zijn voor in de babykamer. Met deze typische babykleuren geef je net wat meer sfeer aan de babykamer. De verschillende kleuren zijn daarnaast erg goed te matchen met de andere babykamer accessoires van Baby’s Only zodat de babykamer echt één geheel wordt.

baby's only muurverf

2. Woood Letters

Je kunt de babykamer ook erg persoonlijk maken door het aanschaffen van diverse Woood letters. Deze letters kan je eenvoudig aan een muur of deur hangen. Je kunt zelf bepalen welk woord je hiervan maakt. Wil je bijvoorbeeld de naam van je kindje? Of een tekst als ‘stoere broer’? Geen probleem, want met de Woood letters bepaal jezelf de tekst. Dit maakt de babykamer persoonlijk & uniek.

Woood Letters

3. Kidsmill Kapstok

Een Kidsmill kapstok is praktisch en ook erg stijlvol voor in de babykamer. Naast de functie om hier een jas of trui aan op te hangen fleurt deze babykamer accessoire de babykamer helemaal op. Het fijne aan een Kidsmill kapstok is dat deze beschikbaar is in verschillende stijlen en kleuren. Zo past het bij vrijwel iedere babykamer, ongeacht jouw stijl- en kleurkeuze.

Kidsmill Kapstok

4. Studio Ditte Muurstickers

En wat tenslotte te denken van de Studio Ditte Muurstickers? Verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en groottes waardoor het past bij vrijwel iedere babykamer. De muurstickers zijn door de kleurtjes erg geschikt voor lichtere wanden en geven net wat meer sfeer aan een babykamer.

Studio Ditte Muurstickers

Welke babykamer accessoire vind jij onmisbaar voor jouw babykamer?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *