MENU

Reacties (0) Babyuitzet

Op zoek naar een duo kinderwagen?

duo kinderwagen
Bron: Joolz

Eerder verscheen er op deze blog een artikel met punten waar je op moet letten bij het kopen van een kinderwagen. Daarbij werd uitgegaan van een kinderwagen voor één kindje. Ben je zwanger van een tweeling of heb je 2 kindjes die weinig in leeftijd verschillen? Dan is een zogenaamde duo kinderwagen een uitkomst. Wij zetten enkele modellen in willekeurige volgorde voor jou op een rijtje:

Bugaboo Donkey

Dankzij het handige uitschuifbare mechanisme kan de Bugaboo Donkey in een handomdraai van een mono naar een duo kinderwagen versteld worden, en weer terug. Dat is nog eens handig! De Bugaboo Donkey is geschikt voor 1 kindje en bagage of voor 2 kindjes van dezelfde of van een verschillende leeftijd. De Bugaboo Donkey rijdt soepel en is comfortabel voor zowel jou als je kindje(s).

Joolz Geo

De Joolz Geo kinderwagen is verkrijgbaar in diverse collecties, namelijk de earth, de studio en de tailor collectie. De kinderwagen blijft hetzelfde maar wordt op een andere manier afgewerkt. De Joolz Geo is zowel als mono en als duo kinderwagen en kan gebruikt worden voor kinderen van dezelfde of van een verschillende leeftijd. Dankzij de vele mogelijkheden is de Joolz Geo een aanrader voor een groeiend gezin.

Mountain Buggy Duet

De Mountain Buggy Duet is licht van gewicht, compact en slechts 63 cm breed. Met deze wendbare kinderwagen kun je twee kindjes van 0 tot 5 jaar naast elkaar vervoeren. Op het frame van de kinderwagen kunnen zowel 2 reiswiegen, 2 zitjes als 2 autostoeltjes worden bevestigd. De wat grotere wielen zorgen ervoor dat je ook soepel over oneffen terrein kunt sturen.

ABC Design Zoom Style

In de ABC Design Zoom Style kinderwagen zitten je kindjes niet naast elkaar maar achter elkaar. Dat zorgt ervoor dat je in een winkel gemakkelijker door de gangpaden kunt en het ook een stukje gemakkelijk is om door de voordeur van je huis te rijden met de kinderwagen. De kinderwagen is stijlvol vormgegeven en biedt ook aan het achterste kindje voldoende ruimte en comfort.

UPPAbaby Vista

Ken je de UPPAbaby Vista kinderwagen al? Deze kinderwagen is geschikt voor 1 en voor 2 kindjes. Met behulp van het bijpassende meeloopplankje kan er zelfs nog een 3e kindje meerijden met de kinderwagen. De UPPAbaby Vista kinderwagen is dus een kinderwagen voor het hele gezin!

Bekijk hier ons complete assortiment duo kinderwagens. Wat is jouw favoriete duo kinderwagen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback