MENU

Reacties (0) Nieuws

Ontdek vernieuwd Babypark Heerlen op 17 en 18 maart!

babypark heerlen

Babypark Heerlen is in de afgelopen maanden uitgebreid en vernieuwd en dat gaan we vieren met spectaculaire openingsacties op 17 en 18 maart. De winkel is volledig gestript en vervolgens opnieuw ingedeeld met een nóg uitgebreider assortiment. Daarnaast is de oppervlakte van de winkel verdubbeld naar maar liefst 4000 m². Voor persoonlijk advies en een groot aanbod babyspullen ben je bij Babypark Heerlen aan het juiste adres.

babypark heerlen

Spectaculaire opening op 17 en 18 maart

De enthousiaste medewerkers van Babypark Heerlen laten graag de vernieuwde winkel zien en hopen iedereen te begroeten op vrijdag 17 of zaterdag 18 maart. Tijdens deze dagen staat de winkel bol van activiteiten en opent Stokke® de allereerste shop-in-shop die geheel voldoet aan haar flagshipstore concept in Nederland. Kom langs voor exclusieve kortingen, sluit je aan bij een workshop van BabySensory over (oog-)contact met je kindje, ga aan de slag met een toffe DIY, neem een kijkje in alle shop-in-shops en laat gratis je eigen Tripp Trapp® ingraveren. Heb jij al een Tripp Trapp® kinderstoel? Vergeet dan niet om de rugleuning mee te nemen naar Babypark Heerlen en profiteer ook van deze actie. Een gezellig dagje uit voor (aanstaande) ouders!

Nieuw in het assortiment: tienerkamers

Dankzij de verdubbeling van de oppervlakte van Babypark Heerlen is er naast babybedjes en commodes nu ook een ruim assortiment met complete tienerkamers. De tienerkamers worden, net zoals de babykamers, gepresenteerd in perfect gestylde themakamers. Een rondje door Babypark Heerlen levert dus gegarandeerd veel inspiratie op.

babypark heerlen

Ontdek het shop-in-shop effect

Net als in de andere megastores van Babypark is in Babypark Heerlen het shop-in-shop concept toegepast. Door de inspirerende shops van veel merken ervaar je de beleving van het merk optimaal. Van kinderwagens tot autostoelen en van baby- en tienerkamers tot de leukste babykleding: je vindt het allemaal in Babypark Heerlen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback