MENU

Reacties (0) Producten

Ontdek de vele mogelijkheden van een zitzak voor je kindje

Doomoo Zitzakken
Bron: Doomoo

Zitzakken zijn voor zowel baby’s als wat oudere kinderen een heerlijke manier om te ontspannen. Daarom hebben wij verschillende zitzakken in ons assortiment die het relaxen van je kindje extra comfortabel maken. Lees je mee in deze blog over de verschillende zitzakken en hun toebehoren?

Soorten en maten zitzakken

Babypark heeft verschillende merken zitzakken in haar assortiment. Sommige zitzakken zijn zelfs te gebruiken vanaf geboorte tot 30 kg. Dit zijn de zitzakken van de merken Doomoo en Snoozzz. Deze zitzakken worden namelijk geleverd met twee hoezen. De ene hoes heeft een veiligheidsriempje die in grootte te verstellen is en de andere hoes is zonder veiligheidsriempje. Zo kun je extra lang gebruik maken van de zitzak. In onderstaand filmpje laten we zien hoe je de zitzakken van het merk Doomoo kunt gebruiken.

Accessoires bij de zitzak

Voor de meeste zitzakken zijn ook nog accessoires verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Doomoo Swing waar je de zitzak bovenop kunt zetten. Zo kan je kindje heerlijk schommelen terwijl hij/zij op de zitzak ligt. Ook is er een speciale babygym verkrijgbaar waar je kindje lekker mee kan spelen. Deze babygym is ook te gebruiken bij wipstoelen. Ben je bang dat je kindje het koud krijgt op een zitzak? Dan heeft Doomoo daar ook speciale Doomoo nestjes voor ontworpen. Dit is een soort van voetenzak voor op de Doomoo zitzak. Vind je dat de microkorrels in de zitzak na verloop van tijd wat inzakken? Koop dan een navulcasette van microkorrels waarmee je de zitzak weer bij kunt vullen.

Zitzak ter decoratie

De zitzakken zijn niet alleen lekker om te relaxen voor je kindje, maar kunnen ook erg goed matchen in jouw interieur. Er zijn veel verschillende kleuren en formaten zitzakken. De ene is wat stoerder terwijl de andere weer wat liever oogt. En natuurlijk kun je een zitzak ook leuk decoreren op je babykamer. Ook voor wat oudere kindjes is een zitzak leuk, bijvoorbeeld om een boek op te lezen.

 • Snoozzz Zitzak
  Snoozzz Zitzak
 • Sit & Joy Zitzak
  Sit & Joy Zitzak
 • Doomoo Zitzak
  Doomoo Zitzak
 • Overseas Zitzak
  Overseas Zitzak

Bestelinformatie

Wil jij ook een zitzak voor je kindje kopen? Dan kun je hem eenvoudig online bestellen op www.babypark.nl/zitzakken.html. Wil je de zitzakken liever eerst uitproberen? Ga dan naar één van onze megastores. Welkom!

Vind jij een zitzak nodig of overbodig?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *