MENU

Reacties (0) Producten

NIEUW! Minder knoeien met de placemats van Ezpz

Ezpz
Bron: Ezpz

Het eten met kinderen kan soms een stressvol moment zijn. Een baby kan je nog met de lepel voeren, maar zodra je kindje in de fase “zelluf doen” komt is het gedaan met de rust. Kleine kinderen moeten zelfstandig leren eten en dan is het geknoei en geklieder aan tafel natuurlijk geweldig.

Het merk Ezpz

Ezpz staat voor “eazypeazy” en heeft als doel om de maaltijden met kinderen netjes en makkelijker te laten verlopen. De slogan van het Canadese merk is dan ook “Less mess, is more fun”. Vooral voor mama en papa, want die hoeven dan minder op te ruimen. De collectie van Ezpz bestaat uit siliconen placemats met daarop een kom of een bord. De placemat zuigt zich als het ware vast aan gladde oppervlakken, waardoor het bord of kom geen enkele kant op kan gaan. Er is dus minder geknoei en geklieder aan tafel.

ezpz

ezpz

Handig en veilig

De producten van Ezpz zijn gemaakt van veilige siliconen en vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers. Ze zijn geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven (tot maximaal 350 graden). De placemats kun je op elkaar stapelen, zelfs met eten erin. Doordat het product gemaakt is van flexibel materiaal is het ook makkelijk op te bergen. De placemats zijn er in drie soorten. Per soort zijn de placemats verkrijgbaar in 6 hippe kleuren.

ezpz

Happy Mat

De Ezpz Happy Mat heeft een afmeting van 38x25x2,5 cm en is voorzien van 3 vakken (ogen en een mond) die samen een lachend gezichtje vormen. De inhoud van elk oog is 120 ml en van de mond 300 ml. De placemat is geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden en ouder.

ezpz

Mini Mat

De Ezpz Mini Mat is geschikt voor kindjes vanaf 4 maanden. De placemat heeft een afmeting van 21,5×19,5×2,5 cm en heeft net als de Happy Mat ook 2 ogen en een mond. De inhoud van elk oog is 30 ml en van de mond 60 ml. De Mini Mat is door het kleinere formaat geschikt voor het eetblad van een kinderstoel en ook handig om mee te nemen op reis.

ezpz

Happy Bowl

De Ezpz Happy Bowl is een placemat met een kom en ideaal voor maaltijden als pap, yoghurt en pasta. De placemat is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. De afmeting van de placemat is 26x22x3,8 cm en de kom heeft een inhoud van 240 ml.

We weten zeker dat eten vanaf nu een feestje gaat worden. Voor welke placemat ga jij?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *