MENU

Reacties (0) Producten

Muurstickers in de babykamer? Doen!

muursticker babykamer
Bron: Kek Amsterdam

Muurstickers zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. De kleinste muursticker heeft een doorsnede van een paar centimeter terwijl de grootste wel 200 cm hoog is en daarmee bijna de hele hoogte van de muur bedekt. Zo vind je altijd wel een muursticker die past bij de sfeer van jouw babykamer! Muurstickers zijn ideaal bij het decoreren van een babykamer. Het grote voordeel van muurstickers is dat je deze gemakkelijk kunt verwijderen zonder dat er sporen van de muurstickers op de muur achter blijven. Handig wanneer je het thema van de babykamer wilt veranderen!

muursticker babykamer

Glow in the dark muurstickers

Heb je wel eens gehoord van glow in the dark muurstickers? Deze stickers doen precies wat hun naam al doet vermoeden: ze geven licht in het donker. Overdag laden de glow in the dark muurstickers op door het zonlicht. Wanneer het schemerig begint te worden beginnen de muurstickers te stralen en geven zij een geel/groene gloed af. Glow in the dark muurstickers zijn hierdoor een prima alternatief voor een nachtlampje en zijn een uitkomst voor kinderen die bang zijn in het donker. De muurstickers zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en zijn niet alleen geschikt voor de babykamer maar ook voor andere ruimtes in huis.

muursticker babykamer

Een beestenboel met muurstickers

In het assortiment muurstickers voor de babykamer vind je bij Babypark allerlei variaties aan muurstickers met dieren. Van kleine dieren zoals een vogel tot heel grote dieren als een olifant. De muurstickers met dieren zijn in veel gevallen in verschillende maten verkrijgbaar zodat je zelf kunt kijken welk formaat het beste uitkomt op de muur waar je de muursticker wilt bevestigen. Je kunt er natuurlijk ook een gezellige beestenboel van maken door verschillende muurstickers naast elkaar te bevestigen. De muurstickers zien er levensecht uit en zijn daardoor perfect voor de inrichting van een vrolijke kinderkamer.
muursticker babykamer

Grafische muurstickers

Een trend die steeds meer in opkomst is, is de trend van de grafische muurstickers. Hiermee worden muurstickers bedoeld met een grafische opdruk zoals regendruppels, stippen, driehoeken of sterren. Deze wat kleinere muurstickers kun je volgens een vast patroon op de muur plakken maar voor een extra speels effect kun je er ook voor kiezen om de stickers willekeurig op de muur te bevestigen.
muursticker babykamer

Muurstickers voor de babykamer online bestellen

Op Babypark.nl kun je terecht voor ons complete assortiment met de leukste muurstickers voor de babykamer. Sommige muurstickers zijn specifiek voor jongens of voor meisjes maar de meeste muurstickers zijn geschikt voor beide en kunnen daardoor ook goed gebruikt worden in een neutrale babykamer. Online shoppen is bij Babypark wel heel aantrekkelijk want alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis thuisbezorgd.

Welk soort muursticker zou jij vandaag nog in je online winkelmandje willen doen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback