MENU

Reacties (0) Nieuws

Check hier onze spectaculaire acties op de Negenmaandenbeurs (en die wil je niet missen…)

done by deer
Bron: Done by deer

De Negenmaandenbeurs is van start! Van woensdag 21 t/m zaterdag 24 februari 2018 kun je Babypark vinden op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Bij onze stand kun je terecht voor deskundig advies, eindeloos veel inspiratie én natuurlijk spectaculaire beursacties die je zeker niet wilt missen.

15% kassakorting op al je beursaankopen*

Profiteer op de Negenmaandenbeurs van 15% kassakorting op ons hele assortiment! Shop till you drop met heel veel bekenden merken zoals Koeka, Z8, Done by Deer, Lodger en Baby’s Only.
*Niet geldig op babykamers en kinderwagens en niet te combineren met andere acties.

Een box Casper t.w.v. €129,- cadeau

Bij aankoop van een complete babykamer (bestaande uit babybed, commode en kast) en een kinderwagen ontvang je een een gratis box Casper t.w.v. €129,- in een kleur naar keuze cadeau. Dat is nog eens leuk shoppen! Ben je benieuwd naar onze overige beursacties? Informeer ernaar bij één van onze verkoopadviseurs op de Negenmaandenbeurs.

Babykamer inspiratie route

Op de beurs vind je allerlei babykamers die tot in detail zijn ingericht met de allermooiste items uit ons assortiment. Samen vormen ze een heuse Babykamer Inspiratie Route waar je volop inspiratie op kunt doen. Bij de stand van Babypark vind je prachtige shop-in-shops van verschillende toffe merken zoals Done by deer en Witlof for kids. Breng een bezoekje aan onze stand en laat je inspireren!

We zien je graag op de Negenmaandenbeurs van woensdag 21 t/m zaterdag 24 februari! 🙂

Deze acties zijn alleen geldig tijdens de Negenmaandenbeurs van 21 t/m 24 februari 2018. De acties zijn niet geldig op reeds geplaatste orders en op aankopen via Babypark.nl en in onze winkels. Vraag naar de voorwaarden.

Negenmaandenbeurs

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback