MENU

Reacties (0) Producten

NEW IN: de Bugaboo Atelier Collectie

Bugaboo Atelier Kinderwagen
Bron: @septemberedit // Bugaboo

Ben je helemaal overtuigd van het merk Bugaboo? Dan heeft Bugaboo nu iets speciaals voor je, de Bugaboo Atelier Collectie. Lees mee wat de Bugaboo Atelier Collectie je te bieden heeft.

Bugaboo kinderwagens

Een Bugaboo kinderwagen staat voor design, comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Dit kenmerkt alle kinderwagens van Bugaboo. Toch heeft Bugaboo verschillende type kinderwagens namelijk de Bugaboo Cameleon 3, de Bugaboo Bee 5, de Bugaboo Donkey en de Bugaboo Buffalo. Iedere kinderwagen heeft haar eigen kenmerken en functionaliteiten en is geschikt voor verschillende doeleinden. De Bugaboo Cameleon 3 kenmerkt zich door het lichte gewicht en compacte formaat en is geschikt voor ieder terrein. De Bugaboo Bee 5 is erg wendbaar en daardoor vooral geschikt voor de stad.  De Bugaboo Donkey is een kinderwagen die goed te gebruiken is als duowagen of als mono wagen met extra veel ruimte voor een boodschappenmand. Als laatste is de Bugaboo Buffalo geschikt voor ruiger terrein. Woon je dus vlak bij het bos, koop dan een Bugaboo Buffalo.

De Bugaboo Atelier collectie in 2 varianten

De Bugaboo kinderwagens kennen verschillende special editions. Vaak zijn de special editions in beperkte oplage verkrijgbaar. De special editions hebben meestal net een andere look of functionaliteit dan de gewone Bugaboo kinderwagens. De special edition die we in deze blog in de schijnwerpers willen zetten is de Bugaboo Atelier Collectie. De Bugaboo Atelier Collection is te verkrijgen voor de Bugaboo Cameleon 3 en de Bugaboo Buffalo.

Vernieuwingen aan de Bugaboo Atelier collectie

Je vraagt je misschien af wat er nu precies anders is aan de Bugaboo Atelier collectie. De Bugaboo Atelier collectie heeft een steenkleurige gemêleerde stof. Deze stof steekt mooi af tegen het zwarte onderstel van de kinderwagen. Ook anders aan de special edition is de zwarte lederlook details en de handgestikte duw- en draagbeugel. Bij deze Bugaboo Atelier collectie wordt een bijpassende seatliner meegeleverd. Ook is een bijpassende voetenzak apart verkrijgbaar.

Bugaboo Atelier Collectie

Bestelinformatie

Ben je helemaal overtuigd van de Bugaboo Atelier collectie? Kom dan naar één van onze megastores waar deze kinderwagen per september verkrijgbaar is. Wil je nu al gelijk genieten van de Bugaboo Atelier Collectie? Bestel de Bugaboo Cameleon 3 Atelier of de Bugaboo Buffalo Atelier dan via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt, dezelfde dag verstuurd mits de kinderwagen op voorraad is.

Wat vind jij van de Bugaboo Atelier Collection?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback