MENU

Reacties (0) Producten

6x de leukste babynestjes voor jongens en meisjes

babynestje
Bron: Jollein

Babynestjes zijn hip en ontzettend populair. Hoewel een babynestje vrijwel nooit op de advieslijsten voor de babyuitzet voorkomt, staat een babynestje vaak op het verlanglijstje van aanstaande ouders. Babynestjes zijn heel handig in gebruik en zijn zowel thuis als op visite of vakantie een uitkomst. Hieronder vind je 6 leuke babynestjes uit ons assortiment. Voor alle babynestjes wordt aangeraden om deze alleen onder toezicht van een volwassene te gebruiken.

babynestje

Babynestje met een stoer design

Het Sleeyhead deluxe babynestje is allerlei kleuren en designs verkrijgbaar. Het Sleepyhead deluxe babynestje Mod Pod zoals hierboven afgebeeld is favoriet voor zowel jongens als meisjes. Het nestje heeft mintkleurige accenten is daardoor perfect te combineren met één van de mintgroene dekentjes uit ons assortiment. En wanneer je kindje later nog een broertje of zusje krijgt kan het babynestje zó nog een ronde mee, ongeacht het geslacht van de baby. Het Sleepyhead deluxe babynestje Mod Pod is verkrijgbaar voor €160,-.

babynestje

Done by deer babynestje: favoriet voor zowel jongens als meisjes

Het Done by Deer cozy babynestje is verkrijgbaar in zowel een zacht roze als een baby blauwe uitvoering. Perfect wanneer je op zoek bent naar een babynestje dat past bij het geslacht van je kindje! Het subtiele witte randje met zwarte stippen geeft dit Done by Deer babynestje een speelse en moderne uitstraling. Het Done by Deer cozy babynestje is verkrijgbaar voor €79,95.

babynestje

Onze nieuwste aanwinst: een babynestje van Jollein

Nieuw in onze collectie is het Jollein plus babynestje. Dit babynestje is beschikbaar in een grijze en in een blauwe uitvoering. Net als met de andere babynestjes op deze pagina creëer je met dit Jollein plus babynestje een knusse omgeving voor je kindje en biedt je je kindje hiermee een geborgen en veilig gevoel. Het Jollein plus babynestje is verkrijgbaar voor €54,95.

babynestje

Een Sebra babynestje om in weg te dromen

Ook het Sebra in the sky babynestje is verkrijgbaar in een meisjes- en een jongensuitvoering. Dit babynestje is voorzien van een schattig ‘in the sky’ design. De wolkenachtige print past perfect bij deze comfortabele en multifunctionele slaapplaats voor je kindje. Het Sebra in the sky babynestje is verkrijgbaar voor €99,95.

babynestje

Koninklijk slapen in de Sleepyhead deluxe

Chique en schattig: dat is het Sleepyhead deluxe babynestje pristine white. Dit neutrale babynestje is stijlvol afgewerkt met een gouden logo. De hoes kan gemakkelijk worden worden verwijderd en worden uitgewassen in de wasmachine. Het Sleepyhead deluxe babynestje in de kleur pristine white is verkrijgbaar in de kleur €140,-.

babynestje done by deer

Vrolijk gestippelt babynestje voor echte hartendiefjes

Als laatste in dit rijtje vind je het Done by Deer cozy babynestje dots grey. Dit schattige uniseks babynestje is te combineren met een dekentje in een mooie pastelkleur zoals lichtblauw, roze of mint. Het Done by Deer cozy babynestje dots grey is verkrijgbaar voor €79,95.

Zit het design waar je naar op zoek bent hier niet tussen? Bekijk dan ook de rest van ons assortiment babynestjes op Babypark.nl!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback