MENU

Reacties (0) Producten

5 voordelen van een stoelverhoger voor een eetkamerstoel

stoelverhoger
Bron: Bumbo Multi Seat

Wanneer je kindje een jaar of 3 is kun je ervoor kiezen om een stoelverhoger voor een eetkamerstoel te gaan gebruiken. Hierdoor wordt een kinderstoel aan tafel overbodig. Het is belangrijk dat je kindje stevig en comfortabel aan tafel zit, helemaal wanneer je kindje een lastige eter is. Hieronder vind je 5 voordelen van een stoelverhoger voor een eetkamerstoel. Lees snel verder en ontdek of een stoelverhoger iets voor jouw kindje is!

1) De kinderstoel is beschikbaar voor een broertje of zusje

Eén van de meest voorkomende redenen voor ouders om over te stappen op een stoelverhoger voor een eetkamerstoel is praktisch van aard. Wanneer je kindje nog een jonger broertje of zusje heeft is de kans groot dat je kindje de kinderstoel op een gegeven moment aan hem of haar af moet staan. Dat betekent voor grote broer of zus dat het tijd is voor een stoelverhoger. Een stoelverhoger is compact en een stuk vriendelijker voor je portemonnee in vergelijking met het aanschaffen van een tweede kinderstoel.

2) Gemakkelijk mee te nemen

Een stoelverhoger voor een eetkamerstoel is vaak licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere eetkamerstoel. Zo kun je de stoelverhoger dus ook eenvoudig meenemen wanneer je op visite of op vakantie gaat. Heel handig dus! Een stoelverhoger neemt tenslotte heel wat minder plaats in dan een complete kinderstoel.

3) Ideaal voor bij de oppas en opa & oma

Wanneer je niet dagelijks kinderen over de vloer hebt, kan een stoelverhoger ook een uitkomst zijn. Zoals al eerder aangegeven is een stoelverhoger gemakkelijk te verplaatsen, eventueel in te klappen en op te bergen. Dat is praktisch wanneer je de stoelverhoger voor de eetkamerstoel maar af en toe nodig hebt, bijvoorbeeld als de (klein)kinderen op bezoek komen.

4) De kinderstoel kan de deur uit (en dat scheelt ruimte!)

Met de komst van een zitverhoger kan de kinderstoel de deur uit. Hierdoor kun je weer een extra eetkamerstoel kwijt aan tafel. Handig wanneer je extra zitplaatsen nodig hebt bij bijvoorbeeld een verjaardag. Met een stoelverhoger kun je de eetkamerstoel zowel als zitplaats voor een kind als voor een volwassene gebruiken.

5) Je kindje zit steviger dan wanneer hij op z’n knieën zit

Natuurlijk kun je in plaats van het gebruiken van een stoelverhoger er ook voor kiezen om je kindje op zijn of haar knieën op de eetkamerstoel te laten zitten. Veel kinderen geven echter de voorkeur aan een stoelverhoger omdat je kindje dan veel steviger zit. En dat zit natuurlijk veel fijner! Niet alleen tijdens het eten is dat prettig, maar ook bij het knutselen of spelen aan tafel.

Shop zitverhogers online op Babypark.nl

Op Babypark.nl kun je terecht voor allerlei soorten stoelverhogers voor een eetkamerstoel. Sommige stoelverhogers zoals de OXO Tot Perch Booster zijn inklapbaar zodat je deze extra makkelijk ergens mee naar toe kunt nemen. Andere stoelverhogers zoals de Bumbo Multi Seat blinken uit in gebruiksgemak en zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Ontdek ons aanbod stoelverhogers voor een eetkamerstoel vanaf €14,95 tussen de kinderstoelen en vind een model dat bij je kindje past!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback