MENU

Reacties (0) Producten

5 leuke cadeautjes voor kinderen van 2 jaar

cadeau 2 jarige

Wordt jouw kindje binnenkort 2 jaar? Of wil je graag het kindje van je vriendin of zus een cadeautje geven voor zijn/haar tweede verjaardag? In het ruime aanbod speelgoed zijn er tal van mogelijkheden om een leuk cadeau uit te kiezen. Graag denk ik met je mee naar de mogelijkheden om een cadeautje te kopen. In deze blog toon ik je 5 verschillende cadeau’s in uiteenlopende prijscategorieën voor kindjes van 2 jaar. Kijk je met me mee?

Loopauto of loopfiets

1. Loopauto of loopfiets

Een loopauto of loopfiets is doorgaans een erg gewild product onder kinderen. Vanaf een jaar of 2 kunnen ze hier ook zelfstandig mee overweg. Dus is een loopauto of loopfiets een erg leuk cadeau om weg te geven voor de tweede verjaardag van een kind. Laat het kindje pronken met zijn/haar racewagen of brandweerauto. Hier wil je mee gezien worden!

zazu pinguin pam slaaptrainer

2. Zazu Pinguin Pam Slaaptrainer

De multifunctionele Zazu Pinguin Pam slaaptrainer leert je kindje wanneer het tijd is om op te staan. Je kunt zelf de kleur instellen en je zult merken dat de pinguïn een echte kindervriend is. Met behulp van de ingebouwde speaker kan je ook muziek of verhaaltjes afspelen. Is dat niet leuk om weg te geven!?

badspeeltje

3. Badspeeltje

Naarmate kinderen ouder worden kunnen ze ook steeds meer zelfstandig. Maak het in bad doen van je kindje een feestje door het aanschaffen van één of meerdere badspeeltjes. Het badspeeltje zorgt voor waterpret bij het kindje en je kindje wordt er nog lekker schoon van ook. Een badspeeltje hoeft daarnaast ook helemaal niet veel te kosten. Je hebt al een badspeeltje vanaf €5,95.

poppenwagen

4. Speciaal voor meiden: poppenwagen

Voor meisjes zijn poppen niet weg te denken. En wat te denken van een poppenwagen? Wat is het stoer voor een meisje om net als mama een kinderwagen te hebben. Wellicht is twee jaar wat vroeg om dit cadeau te geven maar weet wel dat het kindje er nooit spijt van zal krijgen. Verkrijgbaar in diverse soorten en prijscategorieën.

raceauto

5. Speciaal voor jongens: raceauto

Een raceauto wordt gezien als typisch iets voor jongens. Heerlijk om mee te racen over de vloer en mee te spelen op het speelkleed. Het assortiment bestaat uit stoere en robuuste raceauto’s. Zo valt er voor ieder kind wat te kiezen.

Twijfel je nog over wat je wilt geven? Bekijk gerust even ons volledige assortiment speelgoed. Welk cadeau ben jij van plan om je kindje voor zijn/haar tweede verjaardag te geven?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *