MENU

Reacties (0) Lifestyle & Tips

Verras je Valentijn op één van deze 5 manieren!💞

Valentijnsdag, valentijnstips, valentijnscadeaus
Bron: Maxi-Cosi

Morgen is het Valentijnsdag! De dag bij uitstek waarop geliefden elkaar extra verwennen. Misschien vind jij Valentijnsdag onzin, maar wie vind het nu niet leuk om cadeautjes en presentjes te ontvangen van geliefden? In deze blog kun je lezen hoe je je geliefde kunt verwennen op 14 februari (en natuurlijk ook daarna).

💓1. Regel een fotoshoot💓

Je gezin vastleggen op een foto is natuurlijk super leuk! Zo heb je altijd een aandenken aan vroeger. Verras je Valentijn en regel een leuke fotoshoot met je kind(eren). Misschien vind je partner het wel leuk om deze foto op zijn/haar werk neer te zetten zodat hij/zij er iedere dag naar kan kijken. Is je partner zwanger? Dan is het ook leuk om voor haar een zwangerschapsfotoshoot te regelen. Tips voor het regelen van een zwangerschapsfotoshoot lees je in de blog ”Zwangerschap in beeld

💓2. T-shirt met tekst💓

Vind je het leuk om je partner eens op een andere manier te verwennen dan een cadeautje voor hem of haar zelf? Koop dan bijvoorbeeld een leuk t-shirt voor je kindje met een tekst. In ons assortiment hebben wij verschillende t-shirts met teksten zoals: “toevallig is mijn papa de liefste”, “papa’s prinsesje”, “toevallig is mijn mama de liefste” en “mama’s schatje” en nog veel meer! Dat is nog eens origineel!

 • T-shirt met tekst papa
  T-shirt met tekst "Toevallig is mijn papa de liefste" €10,95
 • T-shirt met tekst
  T-shirt met tekst "Papa's Prinsesje"€10,95
 • T-shirt met tekst
  T-shirt met tekst "Toevallig is mijn mama de liefste" €10,95
 • T-shirt met tekst
  T-shirt met tekst "Mama's schatje" €10,95

💓3. Liefde gaat door de maag💓

Vind je een cadeautje geven maar standaard en wil je liever iets origineels? Ga dan bijvoorbeeld met je kindje(s) koekjes bakken. Zo ben je gezellig een middagje zoet en heb je ’s avonds iets heel lekkers bij de koffie. En je kinderen vinden het nog leuk ook! Pak de koekjes op een leuke manier in, bijvoorbeeld in een rode zakdoek, en geeft ze ’s avonds aan je partner. Dat wordt smullen!

💓4. Zeg het met een boek💓

Er zijn verschillende boeken die alles met zwangerschap en kinderen te maken hebben die speciaal voor de vader of speciaal voor de moeder zijn geschreven. Deze boeken staan vol leuke weetjes en tips over en voor vaders of moeders. Geef je partner zo’n boek cadeau! Hij/zij kan dan lekker wegdromen en zich verdiepen in de leefwereld van kinderen en hun ouders. Dat is nog eens handig!

 • Boek voor vaders
  Ikkemikke Boek Voor de allerliefste Papa €6,95
 • Boek voor moeders
  Deltas boek Ik word mama €39,95

💓5. Giftcard van Babypark💓

Is je geliefde bijvoorbeeld net zwanger? Dan hebben jullie misschien nog niet bedacht hoe de babykamer eruit gaat zien. Verras je Valentijn dan met een leuke giftcard van Babypark zodat zij lekker zelf bijvoorbeeld de babykameraccessoires kan uitzoeken.

Ga jij één van deze tips gebruiken om je geliefde te verwennen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Feedback